top of page

Kontakt  &  Booking

tattoo@malabares.no    /   Tlf: +47 451 00 086

Supert! Melding mottatt.

 

Man- Fre         10-18

Lør                   12-16

Søn                  –

Benytt deg av vår

kostnadsfrie

tattoo & piercing-

konsultasjon!

piercing.JPG
Malabares Tattoo: work in progress

Avbestilling av time:

Du kan uten problem avbestille timen, men det må skje senest 48 timer før avtalt time. Avbestilling må skje via vår telefon +47 451 00 086, eller ved å møte opp personlig i vårt studio. Dersom du ikke møter opp til avtalt tid, eller avbestiller senere enn 48 timer, vil du bli fakturert 25% av avtalt pris, minimum 1000kr.

Passer ikke avtalt time likevel kan den fint flyttes til en annen dato, da gjelder det samme som på avbestillingen at det må skje senest 48 timer før avtalt time.Vi holder strengt på vår 18-års grense på vårt studio. Dette må bl.a. signeres før avtalt time. Vi tatoverer/piercer ikke gravide, heller ikke ammede. Vi tatoverer/piercer ikke om vi mistenker påvirkelse av alkohol, narkotiske stoffer eller sterke medisiner. Ønsker du evt. noen type bedøvelse; spray eller krem, så ta dette opp med oss før avtalt time!


Vår minstepris tatovering er på 1000 kr.
Man får utlevert et skriv om etterbehandling i studio etter endt tatovering. Også etterbehandligsprodukter fåes alltid kjøpt i vårt studio og på vår nettbutikk.

Informasjon:

Det er mye som skal fastsettes når du bestiller time, og mye av den informasjonen vi trenger kan man ikke ta over telefon eller internett. Vi vil gjerne se på huden din, plasseringen ,og sette av nok tid til det du ønsker å tatovere/pierce. Er du usikker på størrelse og plassering, så kan vi hjelpe deg med dette. Benytt deg av vår tattoo-konsultasjon som vi ikke tar ekstra betalt for! Dersom du ønsker en cover-up, er det best å komme innom vårt studio for konsultasjon.

 

 

Tatovering er noe som tar tid, vi gir alltid fastpris før avtalt time på hver og enkelt tatovering. Har du større prosjekt på gang, slik som mange andre, får du fastpris per hele dager vi setter av til deg.

 

Malabares tattoo studio eies og drives av artist Jose Malabares og Malin Bedoya, siden 1999.

bottom of page